Planer for 2021

Tore Nordahl

Av: Tore Nordahl,
Senior rådgiver/partner hos PiD Solutions AS

21.01.2021


2020

Ble et veldig annerledes år for alle. De fysiske møtene med våre kunder og samarbeidspartnere, som vi i PiD Solutions AS har vektlagt i vår formidling og rådgiving ble i prinsippet helt stoppet. Vi, som de fleste andre, måtte finne andre metoder å kommunisere på. Da kom ideen om å lage enkle videoproduksjoner som vi kalte PiD Tips.

Erfaringer

Vi har produsert og publisert ukentlige tips, og har vunnet en del teknisk erfaring og funnet en form som fungerer både produksjons- og innholdsmessig. Samtidig opplever vi at det er en del tema hvor tipsprinsippet om «ikke mer enn 5 minutters lengde» ikke helt er tilstrekkelig. Tema vi behandler trenger noe mer tid.

2021

Denne pandemien har gjort at alle har måttet tenke nytt, se seg om etter andre muligheter og andre løsninger. At vi nå kan se «lyset i tunnelen» er lovende, men vi må sannsynligvis leve med en del restriksjoner en god stund til. Særlig gjelder dette situasjoner hvor man reiser og møter mange forskjellige mennesker fra forskjellige steder. For oss i PiD Solutions AS som rådgivere og formidlere betyr dette at vi må fortsette, og ikke minst utvikle vår kundeoppfølging via digitale løsninger.

Med dette som bakteppe og erfaringene fra produksjonen av «PiD Tips» tenker vi i 2021 å:

  • fortsette publisering av ukentlige PiD Tips
  • invitere til digitale møter – PiD Webinar

I dette tipset

Til slutt i dette PiD Tipset viser vi hvordan du kan endre og vedlikeholde din profil i PiD Drift.

  • Endre passord
  • Endre visningsnavn
  • Laste opp eller endre profilbilde
  • Endre eller legge til telefonnummer