PiD Drift Mobile – Ta kontroll i dag!

26.09.2023 AktueltPiD Drift
PiD Drift Mobile – Ta kontroll i dag!

Med vår innovative nye app kan du ta med deg kraften og funksjonaliteten fra skrivebordsversjonen rett i lommen din. Som tidligere kan du gjennomføre kontrollrunder, administrere oppgaver og lese informasjon fra arkivet, men nå får du også en rekke spennende nye muligheter.

Nå kan du enkelt rapportere feil, behandle feil, levere inn driftsskjemaer og holde oversikt over statistikk knyttet til leietakerskjemaer, alt fra din mobil. Send meldinger for å informere leietakerne dine om aktiviteter, få viktig informasjon om avtaler, og utforsk eiendommens infrastruktur. I infrastruktur får du detaljert innsikt i brukere, kontrollpunkter, FDV-komponenter og roller. Vi gir deg også full kontroll over brukere på eiendommen, slik at du kan håndtere dem sømløst.

Men det stopper ikke der - kursdeltakere i PiD Kurs er nå integrert i PiD Drift Mobile, her kan du behandle kursdeltakerlisten og du kan sende påminnelser direkte fra appen. Dette gjør administrasjonen mer effektiv enn noensinne.

Ettersyn, kontroll og vedlikehold, feil, infrastruktur og avtaler

En ny, spennende tilpasning i PiD Drift Mobile vil bli lansert før utgangen av 2023 - leietakerne vil få tilgang til den nye appen. Dette vil forenkle gjennomføringen av egenkontroller, effektivisere kursdeltakerbehandling, forenkle utfylling av skjemaer og forbedre kommunikasjonen med leietakerne dine.

Vår fremste prioritet er å gjøre systematisk sikkerhetsarbeid enklere for deg. Med PiD Drift Mobile gir vi deg verktøyene du trenger for å drifte og administrere eiendommer på en mer effektiv og praktisk måte, rett fra din mobil. Dette sikrer ikke bare full oversikt over dine eiendomsressurser, men også at du alltid er oppdatert, uavhengig av hvor du befinner deg. Med vår app blir systematisk sikkerhetsarbeid en sømløs del av din daglige drift.